Καλώς ήρθατε

Είμαι Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της E-Democracy.org , μια κοινωνική επιχειρηματικότητα Ashoka Fellow , και πρόσφατα τιμήθηκε ως Λευκό Οίκο Πρωταθλητής Αλλαγή για την Ανοικτή κυβέρνηση .

Ταξιδεύω στον κόσμο σε απευθείας σύνδεση και σε πρόσωπο ως σύμβουλος και ειδικός ομιλητής σε ανοικτή διακυβέρνηση και "e-δημοκρατία" με μια απαράμιλλη δύο δεκαετίες από την άμεση εμπειρία. Στην πραγματικότητα, το 1994 I επινόησε τον όρο "e-δημοκρατία." Χρήση τρέχουσας τσιτάτο ... αυτό είναι η χρήση των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και της τεχνολογίας για την ανοιχτή διακυβέρνηση, συμμετοχή των πολιτών, την τοπική καινοτομία, τη δημόσια συζήτηση και συναφή θέματα.

Δεδομένου ότι οι εργασίες για μεγάλες και επιτυχημένες E-ΝΔ επιχορήγηση BeNeighbors.org από το Ίδρυμα Ιππότης έρχεται να κλείσει στο τέλος του 2014, είμαι τώρα διαθέσιμο (LinkedIn) για να αναλάβει νέα έργα κατά μήκος της πλευράς συνεχιζόμενη αφοσίωσή μου στο E-Democracy.org .

E-mail ενημερώσεις

Ο καλύτερος τρόπος για να συνδεθεί σε συνεχή βάση είναι να εγγραφείτε στο μου Δημοκρατιών Συνδεδεμένοι Newswire (από το 1998).

Καλώς ήρθατε στο StevenClift.com ... ενσωματώνοντας πρώην χώρο Publicus.Net μου.

Share