Welkom

Ik ben oprichter en directeur van E-Democracy.org , een sociaal ondernemerschap Ashoka Fellow , en onlangs bekroond als het Witte Huis Champion of Change voor Open Overheid .

Ik reis de hele wereld online en in-persoon als spreker en deskundige adviseur op de openbaarheid van bestuur en de "e-democratie" met een ongeëvenaarde twee decennia van directe ervaring. In feite, in 1994 ben ik de term "e-democratie." Het gebruik van de huidige buzzwords ... dat is het gebruik van sociale media en technologie voor de openbaarheid van bestuur, betrokkenheid van burgers, lokale innovatie, openbaar debat, en aanverwante onderwerpen.

Naarmate het werk op E-democratie de grote en succesvolle BeNeighbors.org subsidie ​​van de Knight Foundation komt tot een einde aan het eind van 2014, Ik ben nu beschikbaar (LinkedIn) om aan nieuwe projecten langs de kant van mijn voortdurende toewijding aan E-Democracy.org .

E-mail-updates

De beste manier om verbinding te maken op een permanente basis is om te abonneren op mijn democratieën Online Newswire (sinds 1998).

Welkom op StevenClift.com ... waarin mijn vroegere Publicus.Net website.

Delen