I mirëpritur

Hyrje të shpejta

Go Në thellësi mbi Voices reja, Teknologjisë Qytetare dhe Fqinjët Online:

YouTube Preview Image

Unë jam një Themelues dhe Drejtor Ekzekutiv i E-Democracy.org , një ndërmarrësi sociale Ashoka tjetër , dhe Gjuha dhe konsulent në "e-demokracisë."

I shpikur termin "e-demokraci" në vitin 1994, ose duke përdorur buzzwords aktuale ... Unë punoj me përdorimin e mediave sociale për angazhimin qytetar, pjesëmarrjen publike, transparencës, qeverisjes së hapur dhe tema në lidhje.

Steven Clift and Technology Gear

Updates Speciale: Shtëpia e Bardhë Kampion i ndryshimit dhe Knight Fondacioni Update

E-mail Updates

  • Mënyra më e mirë për të lidhur në mënyrë të vazhdueshme është të regjistroheni për të tim të ulët të vëllimit Newswire duke hyrë në e-mailin tuaj:


Mirë se vini në StevenClift.com ... inkorporuar ish faqën tonë Publicus.Net.

Pjesë

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Ju mund të përdorni këto HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

SpamFree wp-nga Pole Position Marketing

Kalo në faqen tonë celular