Korištenje tehnologije za Community Building - Predstavljanje Steven Clift - 2010.

Cross-pošta na E-Democracy.org .

Imao sam čast biti "virtualni" gost Grassroots Grantmakers nedavno.

Poslušajte i pogledajte prezentaciju. Ili kliknite kroz slajdove samo dalje ispod. Samo audio je dostupan u MP3 formatu (~ 90 minuta).

Ako ste uključeni u zgradi lokalne zajednice online ili želite koristiti ove pristupe i alate u vašem susjedstvu, budite sigurni da se pridruži svojim vršnjacima na našim novim Mještani online zajednicu prakse.

Kliknite riječ " vimeo "gledati veću verziju ili ikonu četiri strelice da ide preko cijelog zaslona.

I slajdovi bez zvuka:

Visoka tehnologija, zahvaljujući visokim Touch: Koristeći novu tehnologiju za Zajednice zgrade (Webinar)
Utorak, 18. svibnja, 2010

Grassroots dodjele financijskih potpora je visoka-touch rad u sve većem high-tech svijeta. Vidjeli smo što se događa kada se čelnici građana dobiti zajedno u istoj sobi za vršnjačko učenje i dijalog o pitanjima. Što se nove mogućnosti otvaraju se za daljnje povezivanje stanovnika unutar i između kvartova koji koriste nove tehnologije? Ono što se događa ispod radara danas i kako možemo učiniti više uključivo i koristi sve zajednice?

Pridružite nam se na razgovor sa Stevenom Clift, izvršni direktor E-Democracy.org, rezanje-rub nacionalne organizacije koja radi na tom pitanju. Za neke pozadini sada, vidi: http://e-democracy.org/inclusion i http://stevenclift.com .

Podijeli