Duke përdorur teknologjinë për ndërtim Komunitetit - Prezantimi nga Steven Clift - 2010

Cross-postuar në E-Democracy.org .

Kam pasur nderin e të qënit një "virtual" mysafir i shtresave më të ulëta Grantmakers kohët e fundit.

Dëgjoni dhe të shikojnë prezantimin. Ose klikoni me slides-vetëm më tej më poshtë. Vetëm audio është në dispozicion në format MP3 (~ 90 minuta).

Nëse jeni të përfshirë në zhvillimin e komunitetit lokal në internet ose të dëshironi të përdorni këto metoda dhe mjete në lagjen tuaj, të jetë i sigurt për t'u bashkuar me kolegët tuaj në tonë të ri Vendorët Online komunitetit të praktikës.

Kliko fjalën " Vimeo "për të parë një version më të madhe ose katër shigjetat ikonën për të shkuar ekran të plotë.

Dhe slides pa audio:

Lartë Teknike takohet kontakt Lartë: Përdorimi i teknologjisë së re për ndërtesën e Komunitetit (webinar)
E martë, maj 18, 2010

Grantmaking Bazë është puna lartë-touch në një botë në rritje të teknologjisë së lartë. Ne kemi parë se çfarë ndodh kur udhëheqësit e qytetarëve të marrë së bashku në të njëjtën dhomë për të mësuar nga kolegët apo dialog mbi çështjet. Çfarë mundësi të reja janë hapur për të lidhur më tej banorët brenda dhe nëpër lagje duke përdorur teknologji të re? Ajo që po ndodh në radar sot dhe si mund ta bëjë atë më përfshirëse dhe të përfitojnë të gjitha komunitetet?

Bashkohu me ne për të folur me Steven Clift, Drejtor Ekzekutiv i E-Democracy.org, organizata kombëtare cutting-edge duke punuar në këtë çështje. Për disa sfond tani, shih: http://e-democracy.org/inclusion dhe http://stevenclift.com .

Share