Szónok

Szónok az e-demokrácia, e-részvétel, nyitott a kormány és a civil technológiát ...

"Annyira színes, hiteles, érdekes. . . "

Mondom a történetet a jövő a demokrácia, a közösség és a kormányzás az információs kor. Hozok e-demokrácia életre valós példák és betekintést. Ezek alapján a közvetlen tapasztalat E-Democracy.org és órák összegyűjtött személyes és online a világ minden tájáról.

Több száz beszédek között 30 + országban , már megosztottam egyedülállóan optimista mégis pragmatikus jövőkép a lehetőségek és kihívások.

Töltse le és olvasd el az én példa beszédek és diák alatt. Elérhető vagyok, mint egy hangszóró, panel moderátor / résztvevő vagy képzési vezető a demokrácia az interneten. Ez magában foglalja a nyílt kormányzat, a polgári technológia, az e-demokrácia, e-ügyintézés, online tanácsadás, online közösségek és az állampolgári részvétel, a politika az online és a kapcsolódó témákról.

Felhívjuk figyelmét, hogy az én teljes munkaidőben dolgozik az e-demokrácia az elmúlt években, amit elsősorban a részletes lecke megosztása kötődik a BeNeighbors.org kezdeményezést. Most 20 éves a területen, én üti a vitaindító kör ismét jelentős új vitaindító beszédet. Híradásokat.

Dolgozom a házigazdák, hogy személyre szabott beszédemet / képzés a szükségleteit konferencia vagy szervezet. Az én alap a tapasztalat, a miniszterelnökök, hogy a polgárok, tudok beszélni egy pillanat értesítést és csatlakoztassa a megfelelő szinten bármilyen közönség. A tiszteletdíj és utazási költség részletek vegye fel a kapcsolatot velem .

Példa Keynotes

Példa-Depth szemináriumok

YouTube előnézeti kép

Példa teszt-

YouTube előnézeti kép

YouTube előnézeti kép

Több Beszédek és előadások

Megosztás