Szónok

Szónok az e-demokrácia, e-részvétel, e-átláthatóság, kormányzati 2.0 ...

"Annyira színes, hiteles, érdekes. . . "

Frissítés: Nézd ezeket a december 2013 Európai beszél turné csúcspontja, amely az új hangokat, polgári technológia, és a szomszédok az interneten .

Azt mesélik, a demokrácia jövője, a közösség és a kormányzás az információs kor. Hozok e-demokrácia az élet a valós példák és ismereteiket. Ezek alapján én a közvetlen tapasztalatok és tanulságok összegyűjtött személyes és online a világ minden tájáról. Több száz beszédek között 26 ország , már megosztott az egyedülállóan optimista mégis pragmatikus elképzelés a lehetőségek és kihívások. Töltse le és olvassa el az én példa beszédek és diák alább.

Elérhető vagyok, mint a hangszóró, panel moderátor / résztvevő vagy képzési vezető demokrácia online. Ez magában foglalja az e-demokrácia, e-government/Government 2.0, online konzultáció, az online közösségek és az állampolgári részvétel, a politika az online és a kapcsolódó témákról. Dolgozom a házigazdák, hogy személyre szabott beszédem / képzési igényeinek a konferencia vagy szervezet. Az ott a tapasztalat, a miniszterelnökök, hogy a polgárok, tudok beszélni egy pillanatig észre, és csatlakoztassa a megfelelő szinten bármilyen közönség.

A tiszteletdíj és az utazási költségek adatait kérjük lépjen kapcsolatba velem .

Beszédek és előadások

  • Állami Net-Work - PowerPoint - Egy új és izgalmas téma, hogy érvényes e-demokrácia leckéket a jobb végrehajtására a közrend. Kapható vitaindító és workshop változatban.
  • Online konzultáció Szeminárium - PowerPoint - frissített változata a bemutató potenciális házigazdák kérésre . Ez az interaktív 1-2 órás szeminárium részvények részletes példákkal, gyakorlati tippeket és tanácsokat rendezésére az online konzultációk és események. A szeminárium egészíti ki a top tíz tipp, online konzultáció cikket.
  • Eye on the E-Citizen - PowerPoint - Mit polgárok igazán akar a közösség, a kormány, a politikai hírek és az állampolgári részvétel online? Mit tudunk róla? Mik a trendek? Milyen intézkedéseket kell azt venni, hogy az internet adta lehetőségekkel a demokráciában?
  • E-demokrácia: az ígéret a jövő a valóság Today - A harminc perces vitaindító előadást írt könnyen érthető angol nagy közönség Japánban. Én is részt vett egy kerekasztal-beszélgetés, amelyet az országos televízió Japánban. Ez ad egyfajta eredeti beszéd, hogy nem használja a diák.
  • Jövő az e-demokrácia - a 50. ötéves terv - A nagy beszédét a világ futurista Társaság kiadása online egy-kiterjesztett formában.
  • A Wired Agora - Az egyik legnépszerűbb előadások 1998. Ez egy jó példa arra, hogyan lehet, hogy a történet az állampolgári részvétel az e-demokrácia érdekes és könnyű mindenki számára érthető. Ez a beszéd nyugdíjas "ahogy van", de azt is keverjük össze a példát más dinamikus történeteket. Tettem ezt össze Mihail Gorbacsov, de nem mutat, mivel a válság Oroszországban.
  • Menetrend - Egy régi listát a korábbi nyilvános beszéd látszat.
  • Tárhely Ötletek - A nagy beszédek, én magam-ig rendelkezésre álló két nap találkozók és kiegészítő által szervezett szemináriumok a házigazda. Míg a helyben, szeretek találkozni, akik részt vesznek érdekes "e-demokrácia" kapcsolatos projektet és inkább részt vesz legalább egy bemutatót nyitott a nagyközönség számára (gyakran a helyi egyetemen.)
Részvény

Váltás a mobil oldalon