Szónok

Szónok az e-demokrácia, e-részvétel, e-átláthatóság kormány 2,0 ...

"Annyira színes, hiteles, érdekes. . . "

Frissítés: Nézd meg ezeket a december 2013 európai nyelvű turné csúcspontja, amely az új hangok, polgári technológia, és a szomszédok az online .

Mondom a történetet a jövő a demokrácia, a közösség és a kormányzás az információs kor. Hozok e-demokrácia életre valós példák és betekintést. Ezek alapján a közvetlen tapasztalatokat és összegyűjtött személyes és online a világ minden tájáról. Több száz beszédek között 26 ország , már megosztottam egyedülállóan optimista mégis pragmatikus jövőkép a lehetőségek és kihívások. Töltse le és olvasd el az én példa beszédek és diák alatt.

Elérhető vagyok, mint egy hangszóró, panel moderátor / résztvevő vagy képzési vezető a demokrácia az interneten. Ez magában foglalja az e-demokrácia, e-kormányzat / kormányzati 2,0, online konzultáció, az online közösségek és az állampolgári részvétel, a politika az online és a kapcsolódó témákról. Dolgozom a házigazdák, hogy személyre szabott beszédemet / képzés a szükségleteit konferencia vagy szervezet. Az én alap a tapasztalat, a miniszterelnökök, hogy a polgárok, tudok beszélni egy pillanat értesítést és csatlakoztassa a megfelelő szinten bármilyen közönség.

A tiszteletdíj és utazási költség részletek vegye fel a kapcsolatot velem .

Beszédek és előadások

  • Public Net-Work - PowerPoint - Egy új és izgalmas téma, hogy alkalmazza az e-demokrácia tanulságokat a jobb a közrend fenntartása. Kapható vitaindító és műhely változatban.
  • Online konzultáció Szeminárium - PowerPoint - frissített változata ezt a bemutatót a potenciális gazdáik kérésre . Ez az interaktív 1-2 órás szeminárium részvények részletes példákkal, gyakorlati tanácsokkal rendezésére az online konzultációk és rendezvények. Ez a szeminárium egészíti ki a top tíz tipp, online konzultáció cikket.
  • Szemmel az E-Citizen - PowerPoint - Mit polgárok igazán akar a közösség, a kormány, a politikai hírek és az állampolgári részvétel az interneten? Mit tudunk róla? Mik azok a trendek? Milyen intézkedéseket kell vesszük, hogy az internet adta lehetőségekkel a demokrácia?
  • E-demokrácia: az ígéret a jövő valóság Today - A harminc perces vitaindító előadást írt könnyen érthető angol egy nagy közönség Japánban. Én is részt vett a kerekasztal-beszélgetés, amely közvetítette a nemzeti televízió Japánban. Ez ad egyfajta eredeti beszéd, amely nem használ diák.
  • Jövő az e-demokrácia - a 50 éves terv - A fő beszéd a világ futurista Társaság kiadása online egy -extended- formában.
  • A Wired Agora - Az egyik legnépszerűbb előadások 1998 Ez egy nagyszerű példa arra, hogyan lehet, hogy a történet az állampolgári részvétel az e-demokrácia érdekes és könnyű mindenki számára érthető. Ez a beszéd a nyugdíjas "ahogy van", de azt is keverjük a példát más dinamikus történeteket. Tettem ezt össze Mihail Gorbacsov, de nem mutatta miatt válság Oroszországban.
  • Menetrend - egy régi lista a korábbi nyilvános beszéd látszat.
  • Tárhely Ötletek - A nagy beszédek, önmagamat teszem ig rendelkezésre álló két nap, találkozók és további szemináriumokat szervezett a gazda. Míg a helyszínen, szeretek találkozni, akik részt vesznek érdekes "e-demokrácia" kapcsolatos projektet, és inkább részt vesz legalább egy előadás nyitott a nagyközönség számára (gyakran a helyi egyetem).
Megosztás

Váltás a mobil oldalon